Våra barn





Vi har fått barn!

Jaa.. fisk barn alltså. Och jag är SÅ lycklig, jag har fått vårdnanden om de. Hra de utanför mitt rum och jag älskar att titta på de. Dock e jag lite bekymmrad, Sigge hare slagit sig på nosen. Lite röd och skinnet har lossnat lite. Inte bra alls! Annars har vi barbarerna som  Sigge kom med. Sen har vi Leo, som är överkåt, Jörgen som har lite lite lite social problem och så har vi deras tre brudar bit she och s =) snygga namn eller vad ?!

Annar har de varit tävling i helgen gick sådär, riktigt segt var de med ambulans och långt hem osv. De har avrit 90 års kalas om var nice. De har varit ahlkvist fest som var rikigt kul, kärt med gammla ansikten =) De har avrit släkt kalas, fick se en bakåvolt med snurr utföras, galet!

Nåja nu är de mkt jobb som gäller. Ska jobba med reka i i helgen Hurra hurra!

See ya all!

Hästar på schemat (som vanligt)

Idag var de först upp och fixa i stallet som vanligt sen körde jag till Ä holm och träna Fanny och Julia. Dom e så himla kul, så himal kul att jag får träna  mig på de också. har blivit deras lilla favorit tränare, hihi värmer i bröstet när de tycker så! Tränade mycket lydnand idag med de. Tror att speciellt Julia var trött i armarna efteråt. Efter att jag tränat de drog jag mig hem, och hör o häpna denna gång körde jag rätt, (iaf nästan). Hamnade INTE i Hallan denna gång så jag är riktigt stolt över mig själv! När jag kom hem tog jag in hästarna sen kom Hanna och vi red ut med Alle och Thelma.T var jätte duktig och JÄTTE brunstig och då menar jag de verkligen. Helt galen var hon haha var lite kul för Alle fatta ingeting när hon gick o vifta med rumpan rätt i nyllet på han, haha så så kul ut! Sen byte jag till Climpen och han var rätt galen, märks vi fodrar han rätt bra. Rent tosig var han. Tur Hanna kommer lite då och då och hjälper mig. Hon är bäst den galan lilla tösen. äter varken chips,läsk, glass, godis eller nånting. De enda hon lever på är typ power diet eller vad de heter sådan dryck dieter iaf. Galet!

Idag är de måndag och på lördag är de tävling och sen fest och sen kommer Pale hem, kan bara bli bra! Riktigt kul ska de bli och kröga loss hoppas nu bara att de går så inte mams o paps kommer o skäller XD Nåja jag är ju faktiskt 18 år!

Usch ja 18 år... Jag ska fylla 19 i år och Pale 20. De är inte konstigt man känner sig gammal. Man har liksom snart passerat den här film ungdoms åldern där alla är mellan 16 och 22 år och de som är gamla är 22. och då är de riktigt gamla! Gosh ska de gå i den här farten är jag snart så gamal och vad har de då blivit av mig ? De jag lärt mig på mina snart två decineier är
1. Ta vara på sin barndom/ungdom!
2. Tjafsa inte. Lev livet istället!
3. Ta vara på chanser och våga misslyckas!
+ hundra saker till

jaha nu känner jag mig ännu äldre som ger råd som nån sorts gamal kärring, huegeda mig vilket liv!

Nej fy fan nu får jag skärpa mig och försöka hitta nån tid då jag och Pale ska gitta nånstans!

See ya all!

Volia!

Ny layout och nya tag för ÅPK!

Idag var de lagtävling i Ljunits herrestad (långt uta bara den) I förklassen hade jag två ner. Riktigt fin runda trots att jag fick skit framhoppning. Sen var de dax för laget! Heidi gjorde en super runda och var nolla, Josses jonny blev lite lång på ett hinder och rev annars toppen runda, emelie hade inte turen med sig i denna runda och fick tre ner, bra kämpat ändå ! Och jag rev första sen felfri så jag var supergla´ för min lilla häst! Nu är de final i Fjälkestad som gäller! Go, go go!!

usch såg en hemsk människa idag Bu för han ! Man ska vara snäll mot sin häst och sina lagmedlemmar thats it !

Nu ska jag beundra min vackra blogg ett tag, nörda mig med sims, längta efter 1. Pale 2. Tävlingen nästa helg 3. Gula festen 4. Finalen!

Mycket att längta efter men som sagt den som väntar på något väntar aldrig för länge, kan gälla mina blogg inlägg också hum ;P

See ya all!

Vickan här

Tänkte passa på att skriva lite i Mauds blogg nu när jag är klar med hennes blogg.
Jag hoppas verkligen du blir nöjd med layouten på bloggen Maud annars får du bara säga till.

/ Vicke


Fuck, fuck, fuck, fuckely fuck fuck

Jaha så nu sitter man här själv med en godis påse framför sig. Imorgon är de tävling i Ljunits, får verkligen hoppas de går bättre i morgon än förra gången! Pepp, pepp !

Igår tog jag iväg Pale till Helsingborg får lite vi-tid. De blev jätte mysigt och som vanligt hade vi ju super kul på vårat alldeles speciella sätt. Åt i norra hamn och sen myste vi på mezo, ni kan ju bara tänka er hur mysigt vi hade de =) När vi skulle hem åkte vi o handla godis till mig och sandra syster. Hälsa på fredrik o sandra o de fick säga hejdå. Så i morse åkte de iväg till egyptien, usch usch vad jag kommer sakna min älskling. Kommer hem den 11 känns som en evighet tillsdess!  kommer dock ändå gå hyfsat snabbt då det är jobb, jobb o åter jobb i två veckor nu. Härligt med inkomst =D

Längtar till min nya desgin p¨å sidan, hihi=)

Älskar dig Patrik

See ya all!

Milow - Ayo Technolgy

Aså jag är helt kär i denna låten med denna artist. Helt sjukligt bra! Spotify dirr!

Nåja idag är de träning, Pale kommer hem och de är snart helg! Positivt!

Igår satte jag upp studsmattan vilket var mycket lyckat. Jag färga håret igår och vilket var mindre lycket. Ska bleka o blonda de ännu mer, men nåja en bit på vägen. Ida ska jag jobba också, hade jag nästan glömt =P Jag ska rida Alle balle också, var hur länge som helst sen jag red honom. Ska bli dunder kul ! =D Sen ska jag bonna mig lite också haha

Nåja nu ska jag mumsa i mig mitt ägg och sen ska jag iväg.

See ya all!

RSS 2.0