Förlåt men jag lever!

Jag ber tusen gånger om ursäkt, men vet ni vad? Jag  lever och gör saker, sitte rinte bara vid datan. Därför den blogg torka. Men som sagt jag finns!

Jag ska bara föröska komma igågn och ha något annat liv. Men håll koll, bloggen är långt från död!

Btw! Kängu deb. 1.10 och var felfri!
Fotot är taget av Alex foto, Jätteduktig fotograf!

Tävlings helg

Tävlat i helgen. Gick helt okej.

Lördag: Åkte iväg tiiidigt till Snapphanarna som ligger i Blekinge. Skulle deb. 1.10 så lite nervöst var de ju. I 1.00 var båda nolla i deras lilla lilla ridhus. Sen var de dax för 1.10 och där pressa de in en kombination (givetvis kort med två räcke)  och en trippelbar (bra för lille Kängu som hatar att hoppa långt). Det var jätte tät mellan hästarna så Alle gick och glodde på Kängu och blev rätt galen. men han klarade sig genom banan med ett ner som jag tyckte var väldigt bra då de var en rätt klurig bana.  Sen var de kvickt byte mellan hästarna. Kängurn var inte alls lika bra på framhoppning. Säkert lite orlig med allt som gick så fort. Men när hon kom in på banan skärpte hon till sig och var en riktigt stjärna. Klaradeallt jätte bra och var felfri! Hoppade tripplen så jäkla bra! Så jagvar jätte nöjd med båda!

Söndag: Var de dax för Pasta och laget. Tävlingen var i Dagstorp. I uppvärmningsrundan skulle jag rida "fint" och de vet vi ju hur de brukar sluta. De gick skit kass inte alls bra. Stannade tom. en gång med henne och de var itne alls bra så i lag omgången blev jag förbannade och sen fick jag fram henne . Fick dock två ner. Behöver öva banor känns de som. Om två veckor är de dax igen ska kolla nya tä'vlingar till hästarna nu.

Idag: har redan hundarna varit ute. Bra start på dagen, Dessutom hade vi möjligen påhälsningar i förra natten så nu e de hundar ute och övervakning 24/7

Men nu mina vänenr måste jag rusa som vanligt.

See ya all!

Solsken och flugor

Efter regn kommer solsken och med solsken kommer flugorna!

Sitter ute och äter i vårat härliga utrerum, jätte varmt och mysigt. Om de inte vore för alla dessa förbannade flugor! har redan dödat ett hundratal och kommer döda några hundra till känns de som, mohaha.

Okej åter till ordninge. Har varit och kolla kropp o knopp på kupolen. Var ok, men är ojämn och svag i bålen ska numera "träna". Ni som känner mig bra vet att jag är kass på träna, springa o sånt. Usch, usch, men måste bli stabil så på med joggingskorna! Nu sak jag sopa gårdsplanen med lille traktorn o sen rida och därefter putsa putsa. Eller som jag säger, sniffa olja. Dvs. läderolja!

Ibland önskar jag att vi kunde ha städerska igen! Jag kommer ju inte ihåg nånting från den tiden, men fan jag vill hålla rent om mig, men jag måste säga att jag är faktiskt helt slut på kvällarna för de mesta och då vill jag bara krypa ner o nanna. Ge mig hjälp! Haha de lät ju desperat.

Kom Ihåg list!
Se en shopalics bekännelser.

Längtar efter att få se den filmen! Måste jag se! Någon som har sett den ?

Oj oj nu äter flugorna upp min mat! MÅste rusa

See ya all!

Jenny träning

Ibalnd känns de som de enda man gör är att träna, haha. Men jag gillar de!

Idag har varit en bra dag. I morse bestämde jag och paps att fixa stängsel. Ohh de blev så fint, riktigt nöjd över våran insats! Därefter, hör och häpna, pluggade jag körkortteori! Ja, BE körkort då så klart. Sen blev de åka iväg till Anki. Längtar till vi kan börja cantra med de små liven =) När jag kom hem hade mams kommit hem och fixat i stallet så jag hjälpte till lite och sen en macka o iväg med Pastrid till Jenny träning på ÅPK. Gick toppen sista rundan, snälla låt de gå lika bra i dagstorp!

Imorgon är de kupolen som gäller och nu Pale. Så nu ska jag kila!
BTW! 1. Julia ringde först på förmiddagen, mycket trevligt som vanligt!
           2. Emma ringde på eftermiddag, väldigt mycket trevligt, ovanligt också, men gosch vad glad jag blev! 
                + hon hade också klarat körkortet, grattis till henne !

See ya all!

BE körkortskurs

Jag håller på att gå körkortskurs. Det är givamde och kul på alla sätt och vis. Men gosh så mycket de är att hålla reda på. Siffror hit och dit! När man äntligen tagti studenten och kan sluta skolan ska man sätta sig i bänken och plugga igen. Ibland blir man matt, men vad ska man göra ? Även om de är jobbigt kan jag ju bara rekommendera att gå denna kurs. De ska bli så skönt att ha detta körkort om man nu klarar de så klart! Väldigt mycket att hålla reda på. Ska föröska att köra lite med grannens släp. Har aldrig kört med bil o släp =P Däremot körde jag helt själv till Sven tröningen igår! Vilken känsla de var, läskigt! Mycket läskigare än att köra bil!

Idag när Nicke red hästarna gick de helt ok, Dock känner jag mig lite ringsostig på de, får ta något skutt med de på fredag. Usch vi snacka om att tjuvar o sånt. Har varit inbrott på Risebergagården. Tog 6 sadlar, träns, täcken och diverse andra grejor. I Arezzo hade de tagit 160 sadlar! En av landslagsryttarna hade inte hunnit lasta av sadlarna från lastbileninnan de blivit stulna! Medan de hade lastat av hästarna hade de tagit sadlarna. Alltså hur fräck får man bli? Finns de ingen skam i folk längre? Efter vi hade inbrott här har vi numera portarna låsta samt lås på alla dörrar och hundar ute. Ibland tvivlar jag dock på om de räcker. Får väl ta och bli miljadär eller något så man kan ha ett helt team anställt 24h om dygnet =P


Nehej de blev ett kort inlägg. Men vad ska man säga är ju trött =P

See ya all!

Sven träning !

Kom precis hem från Sven Alfredsson träningen med Thelma. Blir bara bättre och bättre! Tänk vilken tur att de finns gamla duktiga kloka människor som är så lugna och inte stressar. Drömmen är väl att kunna bli en sådan en vacker dag! Nästa gång ska jag rida istället för att tömköra, fortsätt läs här så får vi se hur de går!

Usch läste om 8 åringar som hade våldtagit en klasskamarat. Vilken skruvad värld! 8 åringar som våldtar tänkte jag, de brukar ju vara 8 åringar som BLIR våldtagna. Och i de ögonblicket blev jag verkligen rädd. Samhället har börjat att bli "vana" eller hur man ska säga, att unga blir våldtagna. De är aldrig ok att bli våldtagen eller våldta, men de är så himla många som lever i de mörka. Som blivit våldtagna på väg hem en kväll från jobbet, på vägen ut till soporna osv. de var inte ens berusade. De blir ju aldrig uppmärksammade. Vi andra lever med de och tycker att i princip det är en sak man ska lägga bakom sig och gå vidare. Ja om man kan men herregud, en annan person har utan tilåtelse trängt sig in på ens privata område, ens privata yta och behandlat en illa. De är väl inget som är okej?! Som tur har jag ingen vän, vad jag vet, som blivit våldtagen, men om någon av mina vänner eller jag själv hade blivt våldtagen hoppas jag verkligen att jag hade ställt upp för mina vänner och mina vänner ställt upp för mig. De tror jag också vi gjort, så varför gör inte alla de för alla ?

http://www.kvp.se/nyheter/1.1501181/8-aringar-misstanks-for-valdtakt-i-skane
Tänkvärt!

Nu ska jag muntar upp mig efter denna hemsk tanke hos paps. Ska äta revbensspjäll och mumsa pommes!

See ya all!

Snabb lunch och snabb mat

Är inne och käkar en pizza. Ja jag vet de är onyttigt men vad gör man när man har bråttom. Kan också sägas att datorn står på köksbordet bland korv, oboy och annat ätbart. Ska iväg i eftermiddag och kolla färger förhoppningsvis. Finns de glitter färg man kan ha på väggar? Måste kollas upp, kan bli grymt fräckt att ha de. Idag är jag fresten hemma, bara hemma. Mamma är iväg över natten. Lyxigt må jag säga! Känns fräckt att skriva av sig lite numera!

Fresten om ni inte har något att läsa och gillar grym o skruvad humor kan ni ta o köpa Mads toaspolare, garanterat mycket skratt!


See ya all !

Äntligen hemma!

Såja äntligen hemma efter ännu en dag! 
 
Vi börjar på Lördag då de var melodifetival. Vi åkte hem till Hannes i Åstorp där Senita vakta huset. Där blev de MF kväll med pizza, godis, chips o annat gott. En rätt fräck vann och en ännu fräckare blev tvåa till halva Sveriges motstånd. När jag skjutsat hem Josse blev de bingen. Kan ju inte säga att jag var pigg dagen efter men som sagt en tjej kväll är inte fel =)

På Söndagen blev de upp tidigt som de flesta andra dagarna. åkte till Nicke och jobba efter de åkte jag hem o red. Som vanligt ungefär, bortsett från att mitt knä har varit jätte dåligt. Red bara Cangaroo, men gosh ont de gjorde. Tur man har paps och Pasta med sig =) Efter att ha fixat i stallet så bestämde jag mig för att åka upp till Värnamo och överaska Pale Pälsk som stannat uppe över helgen för att kunna plugga mer. Han blev jätte glad även om han inte fattade direkt att jag var i Värnamo =P Så tittade vi på film och mös. Köpte sådan här glass med chocklad och marshmallows, formligen äldkar de!  Varmt rekomendera de !

På måndagen vaknad jag med älsklings Pale , var tyvärr tvugen att åka hem för att jobba o fixa där. På väg hem ringde Anki och sa hon var sen och tack gode gud för de annars hade jag varit grymt mycket försenad. När vi ridit de små pållarna hos Anki åkte jag hem och tog eftermiddagen.  nusitter jag här klar med allt och har de bra. Mamma lagar mat och fixar i köket. Ska hämta lite Cola, världens godaste dryck ;D

Nehej nu ska vi väl se om jag kan få lite Cola i magen o duscha så man blir ren.

See ya all !

Mycket att göra!

Hänt mycket nytt på sistonde!
Får skriva mer ikväll mennu ska jag iväg och jobba!

Ses snart!

Åter igen! eller?...

Bloggen. Ska den startas igen eller ?

Nåja man kan ju iaf skriva av sig lite nu =) Jobbar så in i bengen nu. Dessutom klabbar mitt knä. Säkert ledbanden eller nåt. Tur de finns 2½ män. Dessutom är Pale borta över helgen, som sagt tur de finns TV. Idag red jag inte så mycket hos Nicke så fick rida av mig lite på hästarna hemma istället =P Sluta på fem stycken idag, inte illa för en osnuten 18åringen haha

Måste bara säga att jag älskar min mobil jag köpte av Julia. Den är grön som är en stor favorit blnd färger, man behöver inte ens ta bort föregående sms för att skriva ett nytt (ja jag fick göra de innan och ja jag hade en uråldig mobil)

Antecking: jag måste lära mig skriva på datan. Rätt! skriver som en kratta, måste hålla på att rätta och sånt. Är bloggen värt de då? Nåja tiden lär utvisa om jag skriver vidare rätt eller fel. Men nu kan ju hålla ögonen hitåt numera se vad som händer!

Bye bye my friends

RSS 2.0